Over ons

Marketingmodellen zijn te gek! Ze helpen een organisatie in kaart te brengen, de doelgroep te begrijpen, productgroepen te vergelijken en ga zo maar door. Marketingmodellen zijn er echter ook in overvloed en natuurlijk ken jij ze in grote lijnen, maar de details van elke model onthouden is onbegonnen werk. Je zou de benodigde literatuur natuurlijk overal mee naartoe kunnen slepen, maar om eerlijk te zijn zien we dat niet zo zitten. Een hoop marketinghelden zullen zich herkennen in deze situatie. Wij ook en daarom zijn we Marketingmannen.tv gestart!

Marketingmannen.tv is geboren uit een behoefte om marketing in hapklare brokken te presenteren en opnemen. Je bent bezig met een rapport of strategisch marketingplan en hebt een model nodig om het één en ander in kaart te brengen. Een korte video met heldere uitleg is dan het middel om jezelf weer op de goede weg te helpen.

Over Internetmannen

Op Internetmannen.nl lees je alles over een online lifestyle. 5 Internetmannen bloggen hier over een gedeelde fascinatie voor digitale media. Het blog en alle andere platformen waar wij aanwezig zijn vormen een digitale broedplaats voor al onze creatieve uitingen. Zo volgen wij elkaars interesses en bouwen we een eigen netwerk wat kan leiden tot de grootste waanzin of de meeste creatieve concepten en samenwerkingen. Hou ons in de gaten, onze snorren zullen overal opduiken!
Net als de meeste lumineuze ideeën ontstond het concept De Internetmannen in de kroeg, een informele broedplaats voor ongeremde creativiteit. In tegenstelling tot de meeste vergaderruimten waar ideeën tot stand moeten komen hangt er in de kroeg een informele ongedwongens sfeer. Al langer zwierf in onze gedachten het idee om samen iets moois te gaan beginnen. Sander, Christopher, Murat, Seb en Michiel hebben elkaar leren kennen tijdens een inspirerende stage bij Orange Aria. En zoals alles in deze wereld was ook deze stage tijdelijk. Een half jaar was echter niet genoeg om onze creatieve geesten tevreden te stellen. Een jaar later zijn we allemaal succesvol aan het ‘ZZP’en’ maar daarnaast zoekende naar wegen om onze krachten te bundelen.

Disclaimer

Marketingmannen.tv is en zal hoogstwaarschijnlijk nooit helemaal af zijn. Dat is ook het leuke aan marketing, de meningen zullen altijd veranderen. Hetzelfde geldt voor de besproken stof. We werken er hard aan om een zo compleet mogelijke ervaring te bieden. Staat het model dat jij zoekt er (nog) niet bij? Laat het ons weten via de contactpagina of kom later nog eens terug. Omdat het ons in eerste instantie gaat om de geschreven uitleg, zullen wij tijdelijk gebruiken maken van video-uitleg van derden.

Terug naar boven